mer än bara städ

Det började med att vi var samlade inför en fotbollssöndag framför tv:n men istället kom vi in på en diskussion om samhällsproblem samt arbetslöshet. Flera idéer väcktes och vi började spåna på vad som behövs för att förebygga detta. Då föddes idén till att starta något som ger alla rätten till arbete och utveckling.
 
För oss är det viktigt att människor integrerar med varandra och känner sig som en del av samhället. Vi granskade vilken inriktning vi skulle hålla oss till där vi inte ställer något kompetenskrav på individen för att ge möjlighet till att komma ut på arbetsmarknaden.
 
Då enades vi om att ha lokalvård som vår huvuduppgift. Det är något vi anser att alla klarar av samt känner igen i sin egen vardag. Därför har vi valt att aktivt jobba med mångfald och ge alla lika möjligheter till arbete. Vi utesluter inga men vi prioriterar målgrupperna språksvaga, långtidsarbetslösa och individer med funktionsvariationer för att de ska få samma möjligheter till arbete som alla andra.
 
Vår vision bygger på att se våra medarbetares potential där vi tillsammans utrustar de med verktygen som de själva efterfrågar för att utvecklas samt en garanterad anställning. Våra medarbetare får tillgång till vårt nätverk som erbjuder körkortsmöjligheter, studie och yrkesvägledning samt en vidareutveckling i arbetslivet.
Genom att anlita oss bidrar du till samhällsnytta och vi garanterar er ett bredare utbud med ett gott resultat.
Vi är stolta över vårt koncept och ser fram emot ett framtida samarbete. Tillsammans gör vi skillnad!
Maic Sema

Mitt namn är Maic Sema. Jag är 31 år gammal, bor och är uppvuxen i Norrköping. Jag är fotbollsspelare med meriter från utlandet som till vardags representerar IFK Norrköping i Allsvenskan. Jag brinner för integration, mångfald och allas lika värde.

Hawa Nabizadeh

Mitt namn är Hawa Nabizadeh. Jag är 26 år gammal och kommer från Linköping. Jag har tidigare erfarenhet av coachning, kompetensutveckling samt arbete inom offentlig sektor. Har tidigare drivit egen verksamhet inom hushållsnära tjänster samt drivit näringsverksamhet inom olika branscher.