Företagsstäd

En viktig del av arbetsmiljön är att ha en ren och fräsch arbetsplats där personalen och besökare trivs. Välstädade lokaler avspeglar en positiv bild av företaget. Tjänsten gäller företag, kontor, hotell, vandrarhem och butiker för både stora och små verksamheter. Vi erbjuder även leverans av hygienartiklar till anpassade priser.

Hos oss har du möjlighet till att skräddarsy er städning utifrån era önskemål och behov. Vi på Städoteket finns tillgängliga alla dagar i veckan. På så sätt sköter vi städningen utan att vara i vägen för dig och de anställda.
Vår personal har genomgått en internutbildning och skrivit på ett sekretessavtal. De följer fasta rutiner gällande hantering av nycklar, larmkoder, personliga uppgifter och kan visa upp ett behörighetskort om du som kund önskar det.
 
När vi städar använder vi minsta möjliga mängd vatten och miljövänliga rengöringsmedel. Städmaterial som moppar och trasor tvättas för att återanvändas och vi källsorterar sopor enligt dina önskemål.
Vi levererar kvalité och innehar en otrolig serviceanda. Vår vision är att skapa ett långsiktigt och varaktigt samarbete med dig.
Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och platsbesök hos er.
 
Kontakta oss för mer information.